ERIVA B.V. ontvangt Graydon- award voor financieel gezond bedrijf.

 

Op 7 december 2011 werd de Graydon-award aan Eriva B.V. uit Zeewolde toegekend. Dit betekent dat Eriva B.V. behoort tot de top ( 5 % ) van financieel gezonde bedrijven in de AGF-branche.

Graydon award

 

Strenge criteria.

Kredietinformatiebureau Graydon stelt een aantal strakke voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er slechts een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel wordt gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. De informatie is afkomstig uit de Graydon database, deze wordt dagelijks onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

 

Verantwoord zakendoen:

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken".

 

Trots

"We zijn er trots op de Graydon-award te mogen ontvangen. Met deze award kunnen we aan onze relaties laten zien dat we financieel gezond zijn, men verantwoord zaken met ons kan doen en dat wij onze zaken goed op orde hebben", aldus Sjaak Ermers van Eriva B.V..